top of page
disney.jpg

HELP ONS NAAR DISNEY

Help SNUIST naar Disney!

Welkom bij een buitengewoon avontuur! Wij nodigen je uit om deel uit te maken van iets bijzonders, iets dat levens verandert en dromen waar maakt. Bij SNUIST zetten we ons in voor jongeren met een afstand tot de arbeidsmarkt, en we hebben jouw hulp nodig om hen een onvergetelijke reis naar Disney mogelijk te maken.

Waarom Disney!

Omdat dromen geen beperkingen kennen, en iedereen recht heeft op de magie van een sprookjesachtige ervaring. Samen kunnen we jongeren de kans geven om deel te nemen aan een reis vol avontuur, vreugde en onvergetelijke momenten.

 

Hoe kun je helpen?

Het is eenvoudig. Scan gewoon de QR-code hierboven of klik op de donatieknop om een bijdrage te leveren. Elk bedrag, groot of klein, brengt ons dichter bij ons doel. De opbrengsten van jouw donatie zullen rechtstreeks worden gebruikt om de reis naar Disney te financieren voor jongeren die anders deze kans misschien nooit zouden krijgen.

Wat jouw donatie mogelijk maakt:

  • Toegang tot een wereld vol betovering: Disney staat bekend om zijn magische sfeer en onvergetelijke attracties. Jouw donatie opent de poorten naar een wereld vol vreugde en verwondering.

  • Zelfvertrouwen en groei: Voor jongeren met een afstand tot de arbeidsmarkt betekent deze reis niet alleen plezier, maar ook een kans om hun zelfvertrouwen te vergroten en nieuwe vriendschappen te sluiten.

  • Het verwezenlijken van dromen: Samen kunnen we helpen om dromen waar te maken. We geloven dat iedereen het verdient om de magie van Disney te ervaren, en jouw bijdrage maakt dat mogelijk.

Jouw steun maakt het verschil!

Laten we samen jongeren helpen om hun dromen te verwezenlijken. Dankzij jouw vrijgevigheid kunnen we meer glimlachen, meer geluk en meer hoop brengen in de levens van degenen die het het meest nodig hebben. Samen kunnen we de magie van Disney naar hen brengen en onvergetelijke herinneringen creëren die een leven lang meegaan.

Dus, waar wacht je nog op? Scan die QR-code, klik op de donatieknop, en word een held in het leven van deze jongeren. Samen kunnen we SNUIST naar Disney brengen en levens veranderen. Dank je wel voor jouw steun!

Disney.png
bottom of page