top of page

BEGELEIDING

Ik ben Eefje. Ik werk twee dagen in de week met heel veel plezier bij Snuist. Ik vind het heerlijk om samen met de deelnemers te bekijken wat ze graag willen maken, en welke creatieve vaardigheden ze willen leren. De deelnemers een fijne dag bezorgen én mooie dingen met elkaar maken is een feestje.  

Ik werk al ruim twintig jaar in de zorg. Ik ben tijdens mijn opleiding SPW, bij een grote zorginstelling begonnen. Ik heb daar op verschillende groepen als persoonlijk ondersteuner en begeleidingsmedewerker gewerkt. Momenteel ben ik daar als flexmedewerker ook nog steeds betrokken voor een aantal uren per maand.  

Ik woon met mijn vriend en onze twee dochters in Tilburg. In mijn vrije tijd ben ik ook altijd bezig; op het naaimachine, keramiek maken, kastjes opknappen en lekkers bakken.

Ik vind het allemaal leuk. 

Graag tot ziens bij Snuist!

AAN-HET-WERK.jpg

Hoi allemaal, 

Ik ben Floor. Ik ben afgestudeerd gedragsdeskundige en ik heb ongeveer 20 jaar in de zorg gewerkt in verschillende functies. Helaas ben ik vanwege de ziekte MS afgekeurd. Dat neemt niet weg dat ik graag iets betekenisvols en vooral leuks wil doen. Toen ik Kelly haar visie las, dacht ik meteen: Ik ben hier geknipt voor. Het bleek ook een ware match. Ik kom en ga iedere maandag en donderdagmiddag met een grote glimlach naar Snuist.

 

Met groot plezier geef ik de deelnemers aandacht en ruimte om te groeien. Ik geniet ervan een open sfeer te creeren waar iedereen zichzelf kan zijn en alles, maar dan ook werkelijk alles, bespreekbaar is

Onze doelen

Een veilige omgeving bieden voor veel jongeren

Zoveel mogelijk jongeren met een afstand tot de arbeidsmarkt helpen

bottom of page