top of page
WINKEL2_edited.jpg

OVER SNUIST

Hoi, ik ben Kelly Alberts en in mijn 22 jaar ervaring bij verschillende zorginstellingen, waarin ik zeer diverse rollen vervuld heb, merkte ik dat het voor sommige jongeren allemaal erg veel is en dat er een groep is die, zeker een deel van de werkweek, behoefte heeft aan een plek waar meer rekening wordt gehouden met hun eigen tempo, persoonlijke interesse, wensen en behoeften. Een plek waar je gewoon een fijne dag mag hebben en waar je kunt en mag zijn wie je bent.

Daarom ben ik een creatieve dagbesteding begonnen die ik de naam Snuist heb gegeven. Snuist is de plek waar we samen met veel zorg en aandacht de mooiste eigentijdse snuisterijen maken en verkopen.

Mijn doelstelling is om maximaal zes deelnemers per dag te begeleiden, dit maakt dat er voldoende tijd en aandacht is voor eenieder, iets waar naar mijn overtuiging, veel behoefte aan is.

De deelnemers die naar Snuist komen, komen veelal voor twee dagen in de week en hebben er nog een andere, vaak wat intensievere, werkplek naast. Door deze combinatie ontstaat er een betere balans in de (werk)week en daarmee ook een betere persoonlijke balans.

 

Kleinschalig, warm, voldoende tijd en persoonlijke aandacht zijn de dingen die bij mij voorop staan en dat is hetgeen ik op een creatieve manier aanbied.

Snuist is een zelfstandige organisatie waarin ik, indien nodig, samenwerk met een gedragsdeskundige omdat ik het voor de kwaliteit van zorg erg belangrijk vindt dat er iemand meekijkt en als klankbord kan fungeren.

 

Op deze site is ook een hond te zien, dat is mijn creatief assistent Poes. Ze ligt veelal de hele dag te slapen aangezien ze al 11 jaar is, maar ze voelt feilloos aan wanneer iemand een knuffel of een beetje nabijheid kan gebruiken. 

Kom eens gezellig langs om rond te neuzen of om een praatje te maken.

 

Graag tot ziens!

Onze doelen

Een veilige omgeving bieden voor veel jongeren

Zoveel mogelijk jongeren met een afstand tot de arbeidsmarkt helpen

bottom of page